top of page
TheAlliance_LOWRES-123.jpg

JOUW MISSIE IS ALS EEN MAGNEET. 

Als het gaat om het laten groeien van jouw bedrijf, maakt aantrekkingskracht het verschil. Het vermogen om mensen te inspireren en te raken met jouw verhaal. Weet je die aantrekkingskracht op de juiste manier in te zetten?
Dan zijn de mogelijkheden ongekend.


Bij ons draait het om jou en jouw missie. We nemen de tijd om te begrijpen wat jouw bedrijf uniek maakt en waar jouw passie ligt. Want jij bent uniek in jouw soort.

Als jij wilt spelen op het hoogste niveau, bestaat er geen one-size-fits-all. 
Daarom duiken we in jouw doelen, ambities en drijfveren en ontwikkelen we een op maat gemaakt plan dat jou naar nieuwe hoogten brengt.
 
“The Alliance heeft mij geholpen met de eerste stappen richting mijn nieuwe merk. Een merk wat al lang in mijn hoofd zat, maar waar ik nog geen woorden en richting aan had gegeven.”

Hester ten Dolle
Founder Eliter

MAAR WAT DOEN
JULLIE DAN PRECIES?!

Met onze 10+ jaar ervaring en ons netwerk in branding, missiegedreven marketing, PR en ondernemerschap, hebben we al vele merken geholpen om hun missie te verspreiden en hun doelen te bereiken. 

Samen vergroten we jouw zichtbaarheid door een alliance aan te gaan op diep niveau. Want jouw missie is de roep van jouw ziel naar iets groters. Wij helpen om het bestaansrecht en slagkracht te geven.

 

Ben jij klaar om jouw missie verder te verspreiden?

Plan een call in om samen met ons een alliance aan te gaan.

Standaard tarieven en trajecten vind je niet bij ons. We doen aan maatwerk op basis van jouw doelen en dromen. Daarom leren we je graag eerst kennen. Onze aanpak bevat een aantal kernelementen. Daar vertellen we je graag meer over in een call.

 

In deze vrijblijvende Zoomcall maken we kennis, delen wij onze eerste bevindingen en bespreken we de kansen voor jouw persoonlijke merk. 
TheAlliance_LOWRES-105.jpg
TheAlliance_LOWRES-116.jpg

LET OP! Wij doen niet aan pleisters plakken en geloven niet in een quick fix. Wij zijn er voor de lange termijn en willen samen met jou een duurzame relatie opbouwen, met duurzame resultaten. Een relatie waarin wij aan jouw zijde staan en een wederzijdse commitment aangaan.

 

Goed om te weten: onze trajecten beginnen vanaf €5000,- ex. btw. In al onze trajecten mag je in ieder geval verwachten dat we jouw missie aanscherpen en samen een concrete strategie ontwikkelen waardoor jouw bedrijf meer impact maakt én meer winst genereert. 

“Ik heb niet alleen mijn doelgroep en bedrijf maar vooral mezelf beter leren kennen dankzij de professionele begeleiding.”

Ties Klievink
Founder Moonshot

the-alliance-bg-black.png

Ben jij klaar om een
pact aan te gaan?

Get ready to make
some serious impact.

bottom of page