top of page
TheAlliance_LOWRES-124.jpg

NOT YOUR AVERAGE AGENCY

Jij bent geen gewone klant. The Alliance is geen gewoon bureau. Samen zijn wij bondgenoten, een club van gedurfde ondernemers, creatieve geesten en impactmakers. We geloven in samenwerken en het bouwen van inspirerende merken die niet alleen winstgevend zijn, maar ook een positieve impact hebben op de wereld.
 
Onze aanpak is niet alleen gebaseerd op intuïtie en gevoel, maar ook op onze passie voor en diepgaande kennis over persoonlijke ontwikkeling. Dat combineren we met een flinke dosis ambitie en hands-on mentaliteit. Die combinatie heeft zich keer op keer bewezen.

Bij ons werk je met gelijkgestemde zielen die jouw missie omarmen en samen met jou het verschil willen maken. Wij zetten onze expertise in om jouw verhaal te vertellen, jouw missie te verspreiden en jouw impact te vergroten.
TheAlliance_LOWRES-121.jpg

DOORZICHTIGE MARKETINGTRUCJES EN UITGEKAUWDE METHODES ZIJN NIET AAN ONS BESTEED. 

Opgericht in 2019 door strategen én idealisten Alex Malone en Leontine Jacobs, is The Alliance inmiddels uitgegroeid tot een bureau vóór en dóór visionairs. Met een gemeenschappelijke wens om uit te breken uit conventionele systemen, bundelden we onze krachten.

We willen het anders doen - werken met mensen die de wereld echt beter willen en kunnen maken. Bijdragen aan mooie projecten, opgericht vanuit idealisme. Met mensen die hun eigen pad kiezen, los van conventies en restricties, zoals wij zelf ook doen. 

 

Dat je impact kunt maken én daarmee succesvol kunt zijn, bewezen we toen ons bureau binnen zes maanden van 0 naar een six-figure agency brachten.

Inmiddels werken we samen met een vast team van vrije vogels en hebben we honderden impact-ondernemers geholpen hun missie te vinden én in de wereld te zetten.

TheAlliance_LOWRES-008.jpg

TEAM

Niet alleen onze klanten werken aan een betere wereld. Ons team bestaat stuk voor stuk uit mensen die missiegedreven werken. Ieder op een eigen manier, allemaal vanuit vrijheid. Binnen The Alliance hebben we weinig regels. Volgen we onze intuïtie. En dat maakt ons anders dan andere bureaus. 

TheAlliance_LOWRES-093 copy_edited.jpg

Leontine Jacobs
Co-founder & Lead

The-Alliance-Alex-Malone.jpg

Alex Malone

Co-founder

TheAlliance_LOWRES-140.jpg

Simone Peelen
Copywriter & Strateeg

Marjolein van
den Broek

PR Specialist 

TheAlliance_LOWRES-057.jpg

Tari Lambregts
Back Office

TheAlliance_MIKE-de-koning.jpg

Mike de Koning
Foto- & videograaf

The-Alliance-Laszlo-van-Beerendonk.png

Laszlo van Beerendonk
Copywriter & Vertaler

May-Meppe-The-Alliance.jpg

May Meppe
Back Office

The-Alliance-Vera-Van-Veen.png

Vera van Veen
Influencer Marketing

Lisa-van-ganzewinkel-the-alliance_edited.jpg

Lisa van Ganzewinkel
Foto- & Videograaf

“Wat ik ontzettend knap vind is dat The Alliance binnen 1 sessie haarfijn snapte wat ik wilde en dit ook wist te vertalen in een concreet plan van aanpak. Afspraken worden altijd nagekomen en ik ervaar ook veel pro activiteit. Ik zie dit echt als een langdurige samenwerking!.”

Nancy Pustjens
Founder NCY Essentials

the-alliance-bg-black.png

Druk je stempel op
de wereld.

You were born ready.

bottom of page