top of page
TheAlliance_LOWRES-124.jpg

NOT YOUR AVERAGE AGENCY

Jij bent geen gewone klant. The Alliance is geen gewoon bureau. Samen zijn wij bondgenoten, een club van gedurfde ondernemers, creatieve geesten en impactmakers. Wij geloven in personal brands die een positieve impact hebben op de wereld én winstgevend zijn. Samen bouwen we aan de fundering die dat mogelijk maakt. Ook voor jou.

Wij willen de wereld verbeteren en dat doen we samen met jou.
TheAlliance_LOWRES-121.jpg

IMPACT MAKEN IS VOOR ONS GEEN KEUZE. 

Opgericht in 2019 door strategen én idealisten Alex Malone en Leontine Jacobs, is The Alliance inmiddels uitgegroeid tot een bureau vóór en dóór visionairs. Met een gemeenschappelijke wens om uit conventionele systemen te breken, bundelden we onze krachten.

Waarom?

Omdat we weten dat de wereld het nodig heeft. De tijd voor actie is nu. Al jaren zien we onze prachtige planeet gestaag achteruitgaan. En in hetzelfde tempo het welzijn, geluk en de gezondheid van de mens. Wij zien geen andere optie dan ons met man en macht inzetten voor een betere wereld.


Daarom kiezen wij er elke dag voor om enkel te werken met mensen die werken vanuit hetzelfde ideaal. Die hun missie voor een betere wereld van de daken willen schreeuwen. Mensen die hun eigen pad kiezen, los van conventies en restricties. Die durven tegen het gebaande pad in te gaan voor waar zij in geloven. Zoals wij zelf ook doen.
 

Dit doen wij als The Alliance. Een groep vrije vogels die elk op hun eigen manier bijdraagt aan een gezamenlijke missie voor de toekomst. Zowel binnen als buiten ons bureau. Want impact maken is voor ons geen keuze. Het is de drijfveer achter alles wat we doen en het vuur dat in ons brandt.

TheAlliance_LOWRES-008.jpg
Als wereldverbeteraar ben jij liever bezig met je missie dan met je marketing.
Snappen we. Daarom doen wij het voor je. Wij zijn jouw persoonlijke branding- en marketingafdeling. Verwacht geen standaard bureau-aanpak, maar een betrokken team dat zich volledig inzet voor jouw missie en doelen. We bundelen onze krachten om jouw personal brand én missie naar het volgende niveau te brengen.

Jij leidt.

Wij staan achter je. 

TEAM

Niet alleen onze klanten werken aan een betere wereld. Ons team bestaat stuk voor stuk uit mensen die missiegedreven werken. Ieder op een eigen manier, allemaal vanuit vrijheid. Binnen The Alliance hebben we niets met regels. Volgen we onze intuïtie. En dat maakt ons anders dan andere bureaus. 

Leontine-jacobs-the-alliance02.jpg

Leontine Jacobs
Co-founder & Lead
Merkstrateeg 

The-Alliance-Alex-Malone.jpg

Alex Malone
Co-founder
Merkstrateeg

WhatsApp Image 2024-05-03 at 13.02_edited.jpg

Fabienne van Seggelen

Copywriter 

The-Alliance-Laszlo-van-Beerendonk.png

Laszlo van Beerendonk
Copywriter & Strateeg

Lois-Smit-The-Alliance.jpg

Lois Smit

Foto- & videograaf

Marjolein-van-de-broek-The-Alliance.jpg

Marjolein van den Broek

PR Queen 

TheAlliance_LOWRES-057.jpg

Tari Lambregts

Back Office

Liselotte Admiraal - The Alliance.jpg

Liselotte Admiraal 

Stylist

“Wat ik ontzettend knap vind is dat The Alliance binnen 1 sessie haarfijn snapte wat ik wilde en dit ook wist te vertalen in een concreet plan van aanpak. Afspraken worden altijd nagekomen en ik ervaar ook veel pro activiteit. Ik zie dit echt als een langdurige samenwerking!.”

Nancy Pustjens
Founder NCY Essentials

the-alliance-bg-black.png

Druk je stempel op
de wereld.

You were born ready.

bottom of page