top of page
TheAlliance_LOWRES-124.jpg

NOT YOUR AVERAGE AGENCY

Jij bent geen gewone klant. The Alliance is geen gewoon bureau. Samen zijn wij bondgenoten, een club van gedurfde ondernemers, creatieve geesten en impactmakers. We geloven in samenwerken en werken aan inspirerende personal brands die niet alleen winstgevend zijn, maar ook een positieve impact hebben op de wereld.
 
Onze visie is simpel maar krachtig: we willen de wereld veranderen en we beginnen bij jou. Want als missiegedreven ondernemer heb jij een unieke gave.

Wij zijn jouw persoonlijke branding- en marketingafdeling. Verwacht geen standaard bureau-aanpak, maar een betrokken team dat zich volledig inzet voor jouw missie en doelen. We bundelen onze krachten om jouw persoonlijke merk naar het volgende niveau te brengen. Samen gaan we de uitdaging aan om de status quo te doorbreken en een nieuwe norm te zetten.


Wij helpen om abstracte visies om te zetten naar concrete actie en gaan veel dieper dan oppervlakkige merkstrategieën en doorzichtige marketingtrucs. Wij willen weten wat jou drijft en waarom je doet wat je doet. Want als we jouw diepgang kunnen doorvertalen naar je bedrijf en team, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Jij leidt. Wij staan achter je. 

TheAlliance_LOWRES-121.jpg

DOORZICHTIGE MARKETINGTRUCJES EN UITGEKAUWDE METHODES ZIJN NIET AAN ONS BESTEED. 

Opgericht in 2019 door strategen én idealisten Alex Malone en Leontine Jacobs, is The Alliance inmiddels uitgegroeid tot een bureau vóór en dóór visionairs. Met een gemeenschappelijke wens om uit te breken uit conventionele systemen, bundelden we onze krachten.

We willen het anders doen - werken met mensen die de wereld echt beter willen en kunnen maken. Bijdragen aan mooie projecten, opgericht vanuit idealisme. Met mensen die hun eigen pad kiezen, los van conventies en restricties. Zoals wij zelf ook doen. 

 

Dat je impact kunt maken én daarmee succesvol kunt zijn, bewezen we toen ons bureau binnen zes maanden van 0 naar een six-figure agency brachten.

Inmiddels werken we samen met een vast team van vrije vogels en hebben we honderden impact-ondernemers geholpen hun missie te vinden én in de wereld te zetten.

TheAlliance_LOWRES-008.jpg

TEAM

Niet alleen onze klanten werken aan een betere wereld. Ons team bestaat stuk voor stuk uit mensen die missiegedreven werken. Ieder op een eigen manier, allemaal vanuit vrijheid. Binnen The Alliance hebben we weinig regels. Volgen we onze intuïtie. En dat maakt ons anders dan andere bureaus. 

Leontine Jacobs
Co-founder & Lead

The-Alliance-Alex-Malone.jpg

Alex Malone

Co-founder

TheAlliance_LOWRES-140.jpg

Simone Peelen
Copywriter & Strateeg

Marjolein van
den Broek

PR Specialist 

TheAlliance_LOWRES-057.jpg

Tari Lambregts
Back Office

TheAlliance_MIKE-de-koning.jpg

Mike de Koning
Foto- & videograaf

The-Alliance-Laszlo-van-Beerendonk.png

Laszlo van Beerendonk
Copywriter & Vertaler

May-Meppe-The-Alliance.jpg

May Meppe
Back Office

Liselotte Admiraal - The Alliance.jpg

Liselotte Admiraal 

Stylist

Lisa-van-ganzewinkel-the-alliance_edited.jpg

Lisa van Ganzewinkel
Foto- & Videograaf

“Wat ik ontzettend knap vind is dat The Alliance binnen 1 sessie haarfijn snapte wat ik wilde en dit ook wist te vertalen in een concreet plan van aanpak. Afspraken worden altijd nagekomen en ik ervaar ook veel pro activiteit. Ik zie dit echt als een langdurige samenwerking!.”

Nancy Pustjens
Founder NCY Essentials

the-alliance-bg-black.png

Druk je stempel op
de wereld.

You were born ready.

bottom of page